RekenePedagogisk leder i Sjøstjerna barnehage
Jeg heter Vendela Hansen og er 32 år gammel. Jeg er pedagogisk leder i avdeling Rekene og trives kjempe godt med trivelige medarbeidere og barn.
En pedagogisk leder har et særlig ansvar for planlegging, gjennomføring, vurdering og utvikling av barnehagens oppgaver og innhold. De er også ansvarlige for å veilede det øvrige personalet slik at alle får en felles forståelse av barnehagens ansvar og oppgaver
Barnehagen skal ha en pedagogisk ledelse. Styrer og pedagogisk leder har et særlig ansvar for planlegging, gjennomføring, vurdering og utvikling av barnehagens oppgaver og innhold. De er også ansvarlige for å veilede det øvrige personalet slik at alle får en felles forståelse av barnehagens ansvar og oppgaver. De har også et godt foreldresamarbeid.
Jeg har tatt førskolelærer utdannelse ved Universitetet i Stavanger.

Jeg har arbeidserfaring med å ha vert mye i praksisk når jeg gikk barn og ungdom på vidergående. Og som sommervikarer.

Jeg er gift og har ingen barn, men ser veldig frem til å få barn. Jeg er interessert i turgåing og natur, og liker å slappe av på terassen når det er fint vær.

Mvh Vendela
angelina-jolie-mother-01-af.jpgKråkebollene

Delfinene

Lite foredrag om meg selv

Mitt navn er Lise og jeg er 23 år og er førskolelærer.
Jeg har jobbet i denne barnehagen i 1 år, og trives veldig godt!
Mine erfaringer er dessverre ikke så store fordi jeg bare har jobbet her i 1 år, men jeg har masse kunnskap som jeg formidler så godt jeg kan til både barna og lærlinger, og ellers dem som måtte ha spørsmål om ting.
Jeg er med å planlegge det pedagogiske arbeide i barnehagen, lager årsplaner osv… men jeg hjelper allikevel en del i avdelingen med det praktiske som og leke og kle på barna.
Min utdannelse startet faktisk på design og håndverk og ikke på barn og ungdom, når jeg hadde gått der et år så bytta jeg over til barn og ungdom og deretter tok jeg påbygg, og tok en 3 åring studie som heter bachelorgand.
Mine interesser er musikk, kampsport og maling/tegning. Jeg har vært gift i 3 år og har dessvære ingen barn enda, men planlegger og få det innen de neste 2 årene.

Sjøhestene


Jeg heter Muhammad Syafuddin og jeg er 22 år. Og er en barn og ungdomsarbeider.
Arbeidserfaringen er:
VG1, helsefagarbeider
VG2, barn og ungdomsarbeider


Lærling 2 år
Jeg liker å tegne sammen med ungene, snakke med dem, lese, synge, bygge eller like i dukkekroken.

Jeg er glad å jobbe i barnehagen, trives veldig godt med barn. Det er gøy å bli kjent med nye mennesker, har alltid likt å jobbe med barn for det er moro å leke med dem.

I fritiden spiller jeg fotball og går på tur. Men jeg har også vært trener i volleyball. Om vinteren står jeg på skøyter.