ORDFØRER: Elisabeth Ljones Olsen 34 år
Hun bor i byens vestkant, i gata: Wisteria Lane nummer 1. Her bor hun sammen med sin mann, to døtre, en sønn og hunden deres Fido. Alle barna hennes går i Sjøstjernen barnehage på grunn av deres interesse av havet. Elisabeth har jobbet som ordfører i Kjærland i over 10 år, og trives godt i jobben. Alle henvendelser til ordføreren går gjennom assistenter før de når fram til vedkommende. Er det noe du vil ta direkte må dette tas per telefon.

Ordførerens assistent: Ida Gahnstrøm Andersen 26 år
Hun bor mitt mellom ordføreren Elisabeth Ljones Olsen og assistenten Anne Marie Ellingsen. Adressen er Wisteria Lane nummer 2. Her bor hun sammen med sin mann og tvillinger, en jente og en gutt. Barna er enda veldig små, men på grunn av sine lange arbeidstider så går de begge i Lykkehagen barnehage. Grunnen til at barna går der er fordi Lykkehagen barnehage er opptatt av friluftsliv og er mye ut på tur. Hun har akkurat kommet tilbake etter et års permisjon og jobber på sitt 4 år i kommunestyre. Dette er og dama som tar alle henvendelser og planer.

Assistent: Anne Marie Ellingsen 21 år
Hun bor i Wisteria Lane nummer 3. Er for tiden singel, men venter barn om 5-6 mnd. Har en katt som er hennes foreløpige selskap og bestevenn. Dette er en oransje pusurkatt som naturligvis heter Pusur. Hun jobber som bystyrets assistent, og trives meget i jobben. Der har hun jobbet i 1 år, og håper tiden vil bli lengre. I fritiden kan du se henne på treningsstudioet i den lokale idrettshallen, eller hjemme i stuen. Nyter en god middag i blant med godfolket.

Arkitekt: Mette Pedersen 22 år
Hun bor i Wistreria Lane. her bor hun sammen med mannen sin som er 22 og den lille jenta si Lisa på 2 år.Hun går i lykkehagen barnehage, her trives hun vedlig godt. hun jobber som byen arkitekt, grunnen til det er fordi hun liker og tegne. Hun trives veldig godt i dette yrket og jobber med mange koselige folk fra bystyre.