De ansatte på avdelingen:

Benedikte Gåsland
29 år.

Jobber som førskolelærer i Lykkehagen barnehage. Er nyutdannet, og håper på og tilbringe mange år i barnehagen :) Veldig glad i og jobbe med barn og har selv en datter på 3 år som heter Marthe Leonora og er gift med en fantastisk mann.

I barnehagen har jeg ansvaret for førskolebarna. Vi fokuserer på bokstaver, former og tall. Ellers er jeg med og leker og holder styr på barna.

Jeg er veldig glad i å jobbe med barn og håper på en lang tid i barnehagen.

Jeg heter Karoline Bjerga, er 28 år og jobber som pedagogisk leder i barnehagen.
Jeg er gift og har 2 barn, en jente og en gutt og en hund.
På fritiden liker jeg å gå på tur i mark og skog, spille volleyball og drive med hobbyting.
Jeg gikk første år på videregående på helse og sosialfag, deretter på barn og ungdom og 3. året på videregående tok jeg påbygg.
Etter videregående bodde jeg et år i India og jobbet på et barnehjem før jeg studerte videre og utdannet meg som førskolelærer.
Jeg har jobbet 3 år i Lykkehagen barnehage, har tidligere jobbet 2 år i Hannes lekestue i Stavanger.
Jeg trives veldig godt i Lykkehagen barnehage. Det er et kjekt arbeidsmiljø med både trivelige barn og voksne!
Helene Lerstøl
20 år
Barne og ungdomsarbeider
Jeg tok første året helse og sosial, og andre året barne og ungdom på jåttå videregående skole. Etterpå gikk jeg ut i lære. Første året var jeg lærling i Austrått barnehage og andre var jeg på Iglemyr skole.
Jeg bor på Hommersåk sammen med min kjæreste. En koselig plass! I fritiden liker jeg å være ute, gå turer i skog/fjell og elsker å stå på slalom om vinteren. Jeg liker jobben min godt, og trives veldig godt i barnehagen i barnas selskap.