Marihønene:
marihøne.jpg
Vi er en små barnsavdeling 0-3år. Vi bruker mye av tiden våres på og leke ute så lenge været ikke gjør det for vanskelig for de små barna. Vi jobber mye med sosial kompetanse,miljø og inkluderer alle barna, vi vil gi barna en god og trygg oppvekst. Vi jobber mye med sjøltillit og selvstendighet, slik at barna på best mulig måte skal klare seg selv. Vi har en samling vær dag der vi inkluderer alle barna, samlingene som vi holder er det alltid en form for læring i, vi gjør dette på en enkel og grei måte slik at barna ikke blir leie. Vi lar barna lære seg ting gjennom lek, slik at det ikke blir kjedelig. I følge Erikson så er det trygghet og mistillit barna utvikler i denne alderen, vi vil skape en gode rammer og rutiner slik at barna vil føle seg trygge.


Merete Løvli

Jeg er 30 år og er pedagogisk leder.
Jeg tok første året helse og sosial, og andre året barn og ungdom. Så tok jeg påbygg tredje året. Etter videregående tok jeg tre år på universitetet og ble førskolelærer.
Jeg har jobbet med barn i 10 år og trivs veldig med jobben min.

Jeg er gift og har 3 unger. Jeg har to jenter og en gutt. De er 7, 10 og 14 år.
Jeg liker og bake, gå turer ogIda Frøystein

Jeg er 23 år og er barne- og ungdoms arbeider her i Lykkehagen barnehage

Første åre gikk jeg helse og sosial, andre åre gikk jeg barne -og ungdom å 3 året var jeg lærling.
Jeg har jobbet her i barnehagen i snart 2 år.

Jeg har en samboer og har ei liten jente på 1 år.May-Brit Trelvik.

Hei, jeg er 26 år gammel og er utdannet Førskolelærer. Jeg gikk 2 år på videregående og 3 år på universitetet. Jeg trives veldig godt i jobben min og har alltid likt og jobbe sammen med barn.
På fritiden min går jeg mye tur med hunden og trene. Jeg liker også og lage mat. Jeg er gift og har tvillinger på 1,5år.
Lurer du på noe om ditt barn eller barnehagen er det bare og kontakte meg på: 45266605.